3 dagar sedan...

Åh, tjena igen! 
 
Känns som en evighet sen jag bloggade men egentligen var det för tre dagar sedan...
 
Men, fredag - söndag var jag på Gotland! Jag red Boyrí om jag skriver rätt haha, men ja! Vi var också i Visby och kollade i affärer.
 
Har gjort en liten video jag ska ladda upp på min videoblogg senare, så då kan ni kolla in och se lite saker vi gjorde där :)
 
Var där med Isabel, på hennes landställe då ^^
 
Ska försöka uppdatera mer nu när jag är hemma :)
 

Wanties för hösten :)

 
 
Mitt första collage... gjorde det på paint så det blev inte bra hahah men ja, väskan är en Michael Kors Medium Jet Set i brun, koftan är en Odd Molly lovely knit jacket och skorna är ett par Bailey Bow UGGs i färgen Dark Dusty Rose :)

SHE THINK SHE'S MADE OF CANDY...

....jag lyssnar på den underbara låten (Candy - Robbie Williams) medans jag sitter och äter vingummin här på mitt rum. Börjar bli kallt nu på hösten, mornarna och kvällarna blir allt mörkare och kyligare! Längtar faktiskt lite efter vintern nu... tänk er... UGGs... mysiga koftor... varma kläder.... kan det bli bättre? Och så får man inte glömma alla fikastunder med vänner! Det mysigaste! Och såklart filmkvällar, liksom vem vill inte mysa under en filt med vänner och kolla på chick flicks? Ja, tycker iallafall att det är supermysigt på vintern.
Kanske lite för att jag fyller år då... men ja, hahah :)
 
Blir mindre och mindre blogginlägg nu... försöker blogga från mobilen så ofta jag kan *host host* men nya uppdateringen (iOS 7) har gjort så att när jag skriver på min mobil så stannar skärmen och 10 sekunder senare kommer texten man skrivit upp... så måste ha datorn för att skriva inlägg nu.
 
Haft så sjukt mycket läxor den här veckan! Musikläxa, engläxor (4 st...), ma läxa, no läxa, kemi läxa, svenska läxa man bara orkar inte med allt... -.-
Sen så har jag ju aktiviteter, och på pianot har jag pianoläxa... så ni förstår? :s
Jag önskar att man inte fick läxor utan bara prov... att man skulle visa vad man kunde i skolan istället för hemma på fritiden... 
 
Jaja, Clara - dröm vidare! 
 
Ska snart kolla på Svenska Hollywoodfruar och få ett gott skratt ikväll! :)
 
Ha det toppen så hörs vi nog imorgon! :)
 
 

Mobilblogga!

Sitter på tåget och mobilbloggar! Lyssnar på Troublemaker av Olly Murs! Är snart hemma! Har varit en superdag i skolan! Fixar ett till bättre blogginlägg senare! Har lite jobbigt nu med massa eng-läxor tills imorgon! 

Frukost

Äter lite frukost nu inte så viktigt haha men aa, ska uppdatera mer idag! Idag ska jag på träning :) sjukt kul! 

Varför Clara, varför?

Varför uppdaterar jag typ aldrig? :o
 
Aja, idag har varit en perfekt dag, var med Wilma Alicia Karin Axel och aa, vi bakade lite och hade skitkul haha.
I skolan gick det toppen och ja, är väldigt glad utan anledning haha :)
 
Men ska försöka bli bättre på att uppdatera, puss :)

Sjuk&Höst&Dålig upd.

Ja, förlåt för att jag inte uppdaterat på typ 3 veckor, har haft massor med skolan, och nu har jag dragit på mig nåt virus :(
 
Men det blir ju mysigt nu med höst, lite kyligare mornar, fin färg på löven & träden och så ska jag börja använda mina UGGs igen :)
 
Det här blir ett väldigt kort inlägg, men vet någon en app man kan ladda ner så man kan skriva blogginlägg på mobilen? Jag vet att man kan gå in på internet men vill gärna ha en app!
Och om det inte finns så kommer det tyvärr inte bli så mycket inlägg.
 
Ha det bra :)